2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Missziómunka a déli határon
Missziómunka a déli határon PDF Nyomtatás E-mail

Gyülekezetiünk 2011. évi misszióterve a gyerekeket célozza meg, mégpedig az igazán szegény családok megsegítésén keresztül szeretnénk őket Jézus Krisztushoz vezetni.

Kastélyosdombó és Drávagárdony két kicsi és szegény falu. A munkanélküliek, rokkantnyugdíjasok és sokgyermekes nagycsaládok (családonként 5-6 gyerek) teszik ki a lakosok nagy részét.

Idén az első közösségi alkalom a gyereknap volt. Játszóházat rendeztünk mind a két településen. A gyerekek ADRÁ-s játékokat és a Barcsi Misszió által felajánlott gyermekkönyveket (bibliai kifestők, „Gyermekláncfű"; egy vak kislány pedig „Az eltévedt méhecske" és a „Tihamér meséi" CD-t) kaptak ajándékba. Több kisgyerek életében először kapott játékot, illetve könyvet.

Kastélyosdombón előzőleg, Drávagárdonyban pedig ezt követően volt ruhaválogatás, élelmiszerosztás az ADRA segélyszervezet jóvoltából. A ruhaosztással együtt könyveket („A legjobb út", „Lesz-e holnapunk?", illetve „A kijegyzett könyv") is kaptak ajándékba, az egyik vezető pedig egy Bibliát is kapott. 

 

S-né, Mariann

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista