2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Józsán járt a világjáró Biblia!
Józsán járt a világjáró Biblia! PDF Nyomtatás E-mail

A Józsai Gyülekezet 2011. júnjozsan_jart_a_vilagjaro_biblia_dscf6529ius 5-11. között tartotta megújulási és odaszentelődési hetét a „Találd meg benne...!" programsorozat keretében, melynek során a hét minden napján történt valami.

Az ünnepélyes evangelizációs megnyitó keretében fogadtuk a Bibliát. A Biblia-kiállításon különböző bibliafordításokat is kiállítottunk Egyik nap általános iskolában állítottuk ki a 66 nyelvű Bibliát, ahol az iskolások és tanáraik is örömmel lapozgatták ezt a sokat utazott könyvet. Ez alkalommal magyar nyelvű Bibliákat ajándékoztunk az iskola könyvtárának és néhány Bibliáról szóló könyvet azoknak, akik elfogadták. A hét közepén délelőtt a városi fiókkönyvtárban tekinthették meg a Bibliát az érdeklődők. 11-től este fél 7-ig a fiatalok bibliai kvíz lapokkal invitálták a járókelőket a főtérre, ahol a helyesen kitöltők ajándék könyvet választhattak, és megtekinthették és lefényképezhették a Bibliát, illetve dedikáltathatták id. Szőllősi Árpád nemrég megjelent „Könyvek könyve" c. könyvét. A kiállítással párhuzamosan egész nap véradást szerveztünk, gyermekek részére arcfestést és különböző játékokat. A Biblia egészséges életmód tanácsait pedig reformétel bemutatóval és kóstolóval, és receptbörzével igyekeztünk népszerűsíteni. A gyülekezet lelkésze pedig „Önért adtak-e már vért?" címmel evangelizációs előadást tartott a művelődési központban a véradás és a Biblia kapcsán Jézusról, aki vérét adta értünk, hogy megmentse életünket az örök élet számára. A hét programja evangelizációs alkalommal zárult: „Találd meg benne azt, Akire a legnagyobb szükséged van!" címmel.

A Biblia továbbfolytatta útját Balmazújvárosra, ahol Oswald László presbiter evangelizációs sorozata alkalmával tekinthették meg a lelkes vendégek és testvérek.

 

A programsorozatról szóló online hír: http://www.jozsanet.hu/site.php?data[function_id]=7&data[id]=1430

 

Szőllősi Árpád

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista