2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Csipet Csapat Családi Napközi Hódmezővásárhelyen
Csipet Csapat Családi Napközi Hódmezővásárhelyen PDF Nyomtatás E-mail

csipet_csapat_-_csn-hmvhely_6Csipet Csapat néven családi napközi működik ez év január 1-jétől Hódmezővásárhelyen, melynek fenntartója a Magyar Unió.

A napközi vezetője - Barna Ibolya - és munkatársai világnézettől függetlenül, a gyermekek egészséges fejlődéshez szükséges valamennyi igényt szakszerűen, tudatosan, őszinte szeretettel igyekeznek biztosítani. Ehhez az általános, bibliai alapokon álló erkölcsi értékeket éppúgy közvetítik, mint a céltudatos, értékes, sikeres élet megélésének fontosságát.

A családi napközi hét gyermek (bölcsődés és óvodás korú gyermekek, esetleg iskolások) gondozását, fejlesztését látja el mindennapos jelleggel, de alkalmi, pár órás gyermekfelügyelet igénybevételére is lehetőség nyílik.

csipet_csapat_-_csn-hmvhely_5Mivel a gyermekekkel a nap folyamán két felnőtt foglakozik, sokkal több idő jut egy-egy gyermekre, mint a hagyományos intézményes kereteken belül. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy a gyermekeket az egyéni igényeiknek, érdeklődésüknek, személyiségjegyeik, különbözőségeik figyelembevételével a legoptimálisabban fejlesszék. Életkori sajátosságaikat figyelembe véve elegendő időt és nyugodt körülményeket teremtenek számukra a pihenésre, alvásra is.

A napközi havonta képes-szöveges összefoglalókat készít az elmúlt hetek színes eseményeiből, melyeket a szülőknek is megküldenek e-mailen, így érzékeltetve a hangulatot és a légkört, amellyel mind a szülők, mind a gyerekek meg vannak elégedve. Ennek mutatója az is, hogy jó hírük széjjeljár a városban. Dicsőség Istennek!

 

KiVi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista