2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hírek a Hajdúságból
Hírek a Hajdúságból PDF Nyomtatás E-mail

a_debreceni_korzet_hirei_kirandula769sDebrecenben gyülekezeti életünk szerves részét képezik a közös kirándulások. Május 29-én Szilvásváradra utaztunk, majd a hazafelé vezető úton megálltunk és látogatást tettünk országunk egyik leggyönyörűbb városában, Egerben. Ezek az alkalmak nagyszerű lehetőséget kínálnak a pihenésre, egymás jobb megismerésére, barátságok születésére. Hálát adunk Istennek a jó időért, a gyönyörű természetért és a Papp család szervező és lelkes munkájáért.

Június elején Hajdúszoboszlón járt az „utazó Biblia". Szombaton ünnepélyes istentisztelet keretében tartott előadást Szabó János lelkész a Biblia kialakulásával és jelentőségével kapcsolatban, melyről a helyi TV beszámolót készített. Debrecenben a városi könyvhét alkalmán vett részt gyülekezetünk, melyen kiállítottuk ezt a különleges Bibliát is. A helyi TV itt is beszámolt a programunkról és a Bibliáról, illetve több száz érdeklődő tekintette meg a 66 nyelven íródott Szentírást városunk főutcáján felállított standunkon. Szombaton ajándékkönyveket nyerhettek azok a látogatók, akik helyesen válaszoltak a tíz kérdésből álló bibliai tesztre. Hálát adunk Istennek, hogy több mint 100 ajándék könyvet adhattunk át az érdeklődőknek.

a_debreceni_korzet_hirei_keresztseg-annaJúnius hónap utolsó szombatja különleges élmény és tapasztalat marad gyülekezetünk életében. Délelőtt keresztségi istentiszteletet tartottunk Debrecenben - négy hónapon belül immáron harmadik alkalommal -, melyen két fiatal kötött szövetséget az Úr Jézus Krisztussal. Johanna gimnazista tanuló, míg Anna biológus. A keresztségi istentiszteleten sok szép szolgálatot hallgathattunk meg, köztük a White Kórus szolgálatát. Szombat délután gyermekbemutató istentiszteletet tartottunk, melyen Féki Elina Flórára kértük Isten áldását. Isten áldja meg Johannát, Annát és Elinát!

 

Sz. J.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista