2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ép testben ép lélek
Ép testben ép lélek PDF Nyomtatás E-mail

Sporttábor az Őrségben

sporttabor_-_2011_dsc_00531997 óta megszakitás nélkül immár tizenötödik alkalommal szerveztük meg az őrségi tábort Szentgyörgyvölgyben. Július 24-31. között összesen 28-an vehettünk részt a sport, a kirándulás és a lelki témák iránt érdeklődőkkel.

Délelőttönként a lelki foglalkozások, beszélgetések kerültek előtérbe, amit már hetedik éve dr. Szigeti Jenő lelkipásztor vezetett „...és lesznek jelek" címmel. Jézus Krisztus kijelentéseit tanulmányozhattuk azokról a jelekről, amik az Ő visszajövetelét előzik meg világunkban.

A nap további részében pingpongbajnokságot szerveztünk, kosarazhattunk és tengozhattunk, de volt kisebb bicajtúra, és a fazekashoz is elmehettünk kézműveskedni. Még a hűvös, esős hét sem riasztott el bennünket a sokrétű tevékenységtől. Ha nem is nagy létszámban, de nagyszerű közösséget alkotva tölthettük el ismét egy hetet a minden igényt kielégítő őrségi helyszínen.

Hálásak vagyunk Istennek a sok jóért, amivel egész héten megajándékozott bennünket. 2012. július 22-29. között ismét vár az Őrség valamennyi érdeklődőt a következő táborban!

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista