2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztség Esztergomban
Keresztség Esztergomban PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_esztergomban_12011. szeptember 17-én különleges keresztségi istentisztelet volt a Dorogi Gyülekezet életében. Nagy örömünkre három lélek döntött úgy, hogy szövetséget köt Istennel: Szabó Melinda és a Rákosi házaspár választását nem csak a menny, hanem mi is ünnepeltük.

Esztergomban egy évvel ezelőtt alakult bibliakör, amelynek kezdettől fogva résztvevői voltak testvéreink. A körzet lelkésze, Simon Zsolt tanácsolta és bátorította a bibliakör vezetőjét, Ziegler Tamást és az érdeklődőket. Így ismerkedtek meg a fiatalok egyházunkkal, és így született meg döntésük is. Személyükben sok örömünk volt már eddig is, jelenlétükkel mindig megörvendeztették közösségünket.

keresztseg_esztergomban_2Az Esztergomban, rokonok, barátok és testvérek körében tartott ünnepélyes alkalmat az Óbudai Gyülekezet ifjúságának szolgálata tette még emelkedettebbé. Az igehirdetés és alámerítés szolgálatát a gyülekezet lelkésze, Simon Zsolt végezte, majd testvérként köszöntötte Melindát, Zsuzsát és Józsefet. Isten áldását kívánjuk életükre!

 

André Krisztina

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista