2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Bibliai Szabadegyetem Kecskeméten
Bibliai Szabadegyetem Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

indul_a_bibliai_szabadegyetem_kecskemeten_016Szeptember 8-án kezdődött az ATF által néhány éve elindított Bibliai Szabadegyetem előadás-sorozata a Kecskeméti Kulturális Konferenciai Központban.

A helyi gyülekezet már több mint 21 éve folyamatosan bibliai és egészségügyi előadásokat tartott a városban. Most ennek folytatásaként indulhatott a kétéves program. 500 meghívóval és néhány plakáttal kerestük meg a városban élő embereket. 120-an pedig névre szóló borítékban kaptak meghívást a helyi testvérek által.

A megnyitó előadást dr. Szigeti Jenő lelkész testvér tartotta, és nagy örömünkre a 100 férőhelyes terem már a kezdés előtt tíz perccel megtelt, így pótszékekre is szükség volt. Az első este tehát 120 hallgatóval kezdődött a sorozat, melyen 107 vendég regisztrált. Nagy öröm ez, mert a kiküldött meghívók több mint 20%-ára jöttek el a vendégek. Elfogadta a meghívásunkat Kis János is, az Evangélikus Egyház helyi lelkésze, akivel közel két évtizede nagyon jó kapcsolatot ápol a Kecskeméti Gyülekezet. Ezenkívül még megemlíteném, hogy jelen volt egy 90 éves néni, aki a szabadegyetem talán legidősebb hallgatója, ráadásul ő is hozott vendéget magával.

Az előadás végén feltettük a kérdést a résztvevőknek, hogy hányan szeretnék megismerni a Szentírást hétről hétre? A jelenlévő vendégek mintegy 95-en jelezték, hogy szeretnék végigjárni a most kezdődő sorozatot. Hála az Úrnak, hogy a következő héten is zsúfolásig telt teremben folytatódott a Bibliát bemutató sorozat Kecskeméten.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista