2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jubileum Kapolyon
Jubileum Kapolyon PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
3. oldal

kapoly_2011._09.10._90_e769v_162011. szeptember 10-én ünnepeltük a Kapolyi Gyülekezet fennállásának 90. évfordulóját. Móricz Zsigmond Mikor a kövek is megszólalnak című novelláját olvasta fel Balázs Edina, amely arról a személyről szól, aki elsőként hozta el az adventista igazságot a faluba. Bihari Csaba, a DET titkára - aki szolgálatát 1991-ben ebben a körzetben kezdte - az emlékezés fontosságára, Isten eddigi vezetésére hívta fel a gyülekezet figyelmét 5Móz 8:2 alapján. Az ünnepélyt ének-, zene- és versszolgálatok tették színesebbé.

kapoly_2011._09.10._90_e769v_7A jelenlévőket gazdag szeretetvendégséggel várták a közeli iskolában, ahol a helyi polgármester is köszöntötte őket. A délutáni óra keretében azok a lelkészek és igehirdetők kaptak szót, akiknek kötődésük volt a Kapolyi Gyülekezethez. Molnár András, Fekete István, Pásztor Ottó, Csongrádi István, valamint Biczi Sándor emlékeztek vissza az ott eltöltött időszakra. Több lelkész telefonon (Jávor István, Agárdi István, Kisgyörgy Imre) vagy írásban köszönte meg a meghívást, és köszöntötte a kapolyi testvéreket.

Hálát adunk Istennek azért a gondviselésért, hogy az evangélium eljutott Kapolyra, és hogy most is vannak testvérek, akik az evangéliumot tovább adhatják.

 

P. I.



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista