2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow SzBT találkozó Pesterzsébeten
SzBT találkozó Pesterzsébeten PDF Nyomtatás E-mail

55890022Szeptember 10-én, amint azt korábban elhatároztuk, ismét találkozóra jött össze az a kis csapat a Pesterzsébeti Gyülekezetben, akik a Szünidei Bibliatáborban voltak a nyáron. Ez alkalommal a szigetszentmiklósi gyerekek is eljöttek, nemcsak azok, akik a táborban voltak, hanem a barátaik is.

Még egyszer megnéztük közösen a tábori élményekről készült ötletes pps-t,, megfejtették a gyerekek a bibliai kvízt és a találós kérdéseket. Sokat énekeltünk és elhangzott néhány vers is. Ismét volt indok egy hatalmas torta elfogyasztására: Arady Szilvi szülinapját és Bederna Niki névnapját köszöntöttük és mindazokat, akiknek az előző találkozó óta volt szülinapjuk.

55890024Hála az Úrnak, jó idő volt, ezért az udvaron folytattuk; sok apró süti fogyasztása közben ismét bibliai kvíz, puzzle és szituációs játékok következtek. Hamar elszállt az idő a kellemes és tanulságos játékokkal. A résztvevők délután 5-6 óra között kezdtek hazaindulni.

Mindenki nagyon jól érezte magát. Elhatároztuk, hogy rendszeres időközönként megszervezzük Pesterzsébeten a találkozót, azért, hogy ne kelljen egy esztendőt várni arra, hogy a táborozók találkozhassanak a barátaikkal.  A továbbiakban már nem a szünidei táborra emlékezünk, hanem bibliai témájú filmet nézünk, melyet közösen megbeszélünk, énekelünk és játszunk, barátságokat, közösséget építünk.

 

K. I.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista