2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Újra öröm Balassagyarmaton
Újra öröm Balassagyarmaton PDF Nyomtatás E-mail

ujra_orom_balassagyarmaton2011. szeptember 3-án a Balassagyarmati Gyülekezet újabb örömben részesült. 3 testvérünk döntött úgy, hogy szövetséget köt az Úrral. Nagy József és édesanyja Marika és ifj. Gazdik Mihályné keresztelkedett meg. Egyikőjük már régebb óta jár a gyülekezetbe, de ketten közülük még csak két éve ismerték meg az Urat.

A keresztséget Salgótarjánban tartottuk, így nemcsak a Balassagyarmati, hanem a Salgótarjáni Gyülekezet is velünk együtt örült. Az istentiszteletet és a keresztséget lelkészünk, Fenyvesi Péter Pál tartotta, ill. végezte. Gyönyörű nap volt, éreztük az Úr jelenlétét! Azt hiszem, most mindannyiunk számára különösen sokat jelenthet Példabeszédek 8:17 verse: „Én az engem szeretőket szeretem, és akik engem szorgalmasan keresnek, megtalálnak." A balassagyarmati gyülekezet még messzebb került a megszűnéstől, mert már 14-en vagyunk, és további keresztségek várhatóak.

Az Úr áldását kívánjuk új testvéreink életére és szolgálatára, és kérjük Istent, vezessen tovább bennünket ezen az úton!

 

B. Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista