2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow "Menj haza a tieidhez, ...” – Önkéntes evangélizátorképzés
"Menj haza a tieidhez, ...” – Önkéntes evangélizátorképzés PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal

dscf8721

„- Elromlott a misszióautomata!
- Áh, ugyan, miket beszélsz!
- De, ez így van, komolyan mondom.
- Tényleg? Ezt nem értem!
- Gyere, elmagyarázom!"

Veszprémben kedves fogadtatás és gondoskodás közepette, február 18-19-én meg is tették. Vasárnap délutánra már mi is értettük, hogy miért nem működik a misszióautomata. Megváltoztunk - hiszen az emberek nem késztermékek, amik megfelelő mennyiségű érmék (előadások) bedobálása után kipotyognak, mint keresztelendők...

Milyen esetben felesleges vagy akár ártalmas is a misszió? „- Bizony, van ilyen!" Hogyan jelenik meg a hármas angyali üzenet az evangelizációban? Hogyan készíthetjük fel saját közösségünket, a gyülekezetet az evangelizációra? Mi az a holdudvar, és hogyan lehet segítségünkre, hogy betöltsük feladatunkat az isteni tervben? (Nem csillagászati előadás volt, mindenki megérthette.)

dscf8659

Szükség van önvizsgálatra, tervezésre, kreatív módszerekre és valódi kapcsolatépítésre. Ezek csak a legfontosabb témák, amikre választ kaptunk, amik új megközelítésbe helyezték lehetőségeinket. Kovács-Bíró János és dr. Ősz-Farkas Ernő áldásos szolgálata közelebb vitte a jelenlévőket - fiatalokat és a tapasztaltabb munkásokat is Istenhez.

Az esemény különlegességét növelte az a körülmény, ahogyan János megérkezett - érezte és tapasztalta, hogy valaki nem szeretné, hogy üzenete eljusson hozzánk. Istennek hála, hogy tanulhattunk tőle ennek ellenére is.

 

André Krisztina



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista