2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hogyan beszél a hit?
Hogyan beszél a hit? PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
 

A helyi testvérnők így vélekedtek az együtt töltött időről:

„Nagyon vártam azt a szombatot, ami arról szól, hogy a nők hogyan szolgálhatnak. Különleges volt és nekem szólt. A délelőtti alkalmon erőt kaptam és bátorítást, hiszen a bibliai időkben is voltak olyan nők, akikre Isten különleges feladatot bízott. Megerősödött bennem, hogy Isten igenis fontos eszközként tud engem használni mint nőt az Ő kezében.

Délután pedig egy igen hangulatos légkör fogadott, ami már magában is hívogató volt és kihagyhatatlan. Beszélgettünk arról, hogyan tudunk „sók" lenni, hogyan tudunk magot hinteni, áldás lenni, és az élet fájára is feltűzhettem annak a személynek a nevét, akinek tudom, hogy szüksége van az én imámra. Ami pedig a legkülönlegesebb volt, hogy olajjal kent meg az egyik testvérnő, és közben értem és a családomért imádkozott. Minden, amiről beszéltünk, a mai napig ott cseng a fülemben, erőt ad a mindennapokban és imára késztet."

Sitkeiné Gila Cecília

 

„Amikor megérkeztek a Női Szolgálatok Osztályától a testvérnők, szeretet töltötte be a szívemet, örömmel köszöntöttem őket mint régi ismerősöket. Úgy beszélgettünk, mintha gyermekkorunk óta ismernénk egymást. Az istentisztelet három bibliai női személyről szólt. Délután szintén barátságos programmal találkozhattunk, a szervezők csodálatos ötletekkel oldották meg az imaórát. Az asztalokon volt virágcsokor, rózsaszirmok, tenyérnyi nagyságú kagylók, olívaolajos szelence, sótartó, de még száraz faágak is. A felsorolt tárgyaknak mindnek fontos jelentősége volt az imádkozás és hitnövelő beszélgetés szempontjából. Forgószínpadszerűen működtek a női kreatív imacsoportok. Lehetőségünk volt meghitt beszélgetéseket folytatni és együtt imádkozni. Az én mentorom a szívemhez nagyon közel álló fiatal testvérnő volt, aki nekem nagyon értékes.

Sokat gyarapodtunk hitben, szeretetben, az igék tanulmányozásában, miközben éreztük a Szentlélek jelenlétét. Köszönjük az együtt töltött időt drága Jézusunknak."

Hajdú Zoltánné Aranka



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista