2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Százéves a Miskolci Gyülekezet
Százéves a Miskolci Gyülekezet PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
 

100_eves_jubileum_miskolcon_-_szabo_csilla_zenei_szolgalataA százéves ünnepély a következő héten, szeptember 14-én, pénteken és 15-én szombaton folytatódott, amikor a Miskolci Gyülekezet korábban ott szolgáló lelkészei mondták el az ebben a körzetben Istennel szerzett, áldott tapasztalataikat. A péntek esti istentiszteleten Zarka Péter szólt az egybegyűltekhez, a szombati alkalmon a történelmi egyházak jelenlevő képviselői köszöntötték az ünneplő közösséget. Ezután igei gondolatokat hallgattunk meg Várhelyi Zoltán egyházterületi titkártól, Pócsi László, Bodnár János és dr. Tokics Imre lelkész testvérektől, akik éveken át örömmel és odaadással gondozták a Miskolci Gyülekezetet.

Az istentiszteletek meghittségét emelték az ének- és versszolgálatok, Szabó Csilla hegedűszólója, a helyi gyülekezet és a Fehérgyarmati Rézfúvós Zenekar szolgálata, akik a déli szünetben Miskolc város főterén zenei koncertet adtak, miközben a járókelőknek a testvérek a kezdődő Bibliai Szabadegyetem meghívóját osztogatták.

A program szervezésében több testvérrel együtt oroszlánrészt vállalt Szabó János testvér -  akinek már a szülei is ennek a gyülekezetnek voltak tagjai - és Tóth László testvér, akik szívükön viselik a gyülekezet sorsát. A több mint kétszáz főt befogadó terem zsúfolásig megtelt testvérekkel és vendégekkel. Isten áldása kísérje továbbra is a Miskolci Gyülekezet életét!

 

TINÉ



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista