2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermektanítók országos értekezlete
Gyermektanítók országos értekezlete PDF Nyomtatás E-mail

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően március első vasárnapján ismét megtartottuk a gyermektanítók országos értekezletét. Ezúttal a Budai Gyülekezet adott otthont ennek az eseménynek.

Sajnos a zord időjárás és egy másik fontos rendezvény miatt jóval kevesebben jöttek el, mint a korábbi években. A hangulat azonban bensőséges volt, és egy-egy gyülekezeti beszámolóra több idő is jutott.

A találkozó Egerváriné Kökényes Zsuzsa áhítatával kezdődött. Ezután a már elkészült hittankönyvi anyag bemutatására került sor. Szép, szemléletes ismertetésnek lehettünk részesei Papp Edit és Bodnár Jánosné testvérek részéről, részint az óvodások, részint a kisiskolások leckéinek és módszertanának bemutatásával. Egy pár percre mi magunk váltunk 11 éves osztállyá, amikor a felső tagozatos Hittankönyv egyik anyagából Egerváriné Könyes Zsuzsa tartott mintatanítást.

Gazdag és szép beszámolókat hallgattunk meg a Debrecen-Józsa, Budapest-Terézváros, Budapest-Buda, Pécel, Lovasberény, Gyöngyös és Kecskemét gyülekezetének gyermektanítói részéről.

Két új gyerekéneket is megtanultunk Fekete István testvér vezetésével, amit Adorjányiné Békefi Judit kísért.

 Köszönjük a Budai Gyülekezet vendégszeretetét. Isten adja meg, hogy a csüggesztő körülmények ellenére is fáradhatatlanok legyünk a gyermekeinkért való küzdelemben, akik majdan az eljövendő világ örökösei lesznek.

 

GYMCS

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista