2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ismét összejöttünk Kecskeméten
Ismét összejöttünk Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal

Juan Carlos Patrick és Horváth PéterFeladatot vállaltam Isten tervében. Ha már nem is tehettem hozzá (magamon kívül) semmit a konferenciához, legalább egy beszámolót megírok. Először is egy globális „Fantasztikus volt!" felkiáltással nyitnék, és mivel külön-külön is szeretnék beszámolni az eseményekröl, elsőként a legfontosabbal, a Biblia mondanivalójával kezdem.

Az esemény főelőadója - és egyben Isten szócsöve -  Juan Carlos Patrick volt (magyar hangja: Horváth Péter), aki olyan igei üzenetet közvetített számunkra, melyben mindenki megtalálhatta a személyesen neki szóló gondolatokat, és elmélyülhetett Isten szeretetének és Jézus áldozatának tanulmányozásában. Megtalálhattuk önmagunkat; darabokat, amelyek egykor elvesztek, de most az Úr visszavezetett hozzájuk.

Hogy mit tanultam? Talán azt, hogy nem számít, hogy hívnak, nem számít, honnan jöttél, nem érdekes a bőröd színe, hogy milyen nyelven beszélsz, mert, ha Istennek terve van veled, azt keresztül viszi tűzön-vízen. Veled megy és elkísér, még ha több ezer kilométerre is kell menned az otthonodtól, Ő mindig előtted jár majd.

Sport A második legfontosabb esemény természetesen a sport volt, melynek keretei között röplabdázni, kosarazni, focizni vagy akár pingpongozni is volt lehetőség. Ez utolsóban különböző technikákkal próbáltuk feltárni a pingpong rejtett értékeit, például, hogy DVD-tokkal, felírótáblával, szórólapokkal vagy a Horváth Peti által éjjeli háromkor oly vehemensen keresett pingpongütőkkel megy-e jobban a játék.

Azt hiszem, Juan Carlos Patrick végtelen őszintesége és jókedve volt az, ami annyira lekötötte mindenki figyelmét, és a programok befejeztével  elhullajtott könnycseppjeire még sokáig emlékezni fogunk.

Adja az Úr, hogy mi is tudjunk ennyire tevékenyek lenni az Ő munkájában, és legalább ennyi ember figyelmét, bizalmát, rokonszenvét és szeretetét elnyerni, mint Juan Carlos Patrick tette.

 

Huszák Zsuzsi 



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista