2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Bibliai előadás-sorozatok a Biblia Évében
Bibliai előadás-sorozatok a Biblia Évében PDF Nyomtatás E-mail

BiriA Biriben lévő gyülekezet tagjai szerveztek Geszteréden 10 részes bibliai előadás-sorozatot„Kérdések és válaszok a Biblia alapján" címmel, február 19-től március 20-ig, heti kettő alkalommal. (Biriben 1948 óta van adventista gyülekezetünk, jelenleg 10 taggal. A gyülekezet célja, hogy a helyi lakosokon túl, a környező települések lakosait is elérje.)

A sorozatnak a helyi Művelődési Ház adott otthont, melyen minden korosztály képviseltette magát: gyerekek, felnőttek és idősek egyaránt. A bibliai témájú előadásokat Szilasi Zoltán, gyülekezeti lelkész tartotta. Az előadás-sorozat alatt a könyvárusításban a nyíregyházi testvérek segítettek. Több ezer forint értékben könyvajándékot is adtak a vendégeknek. A sorozatot anyagilag a TET és a Geszteréden élő testvérek támogatták.

A vendégek kérésére folytatódik a sorozat, heti egy alkalommal. Kérünk, hogy imáitokban emlékezzetek meg a Biriben, Geszteréden és a környező településeken végzett hídépítő missziómunkáról!

 

Nyíregyháza A Nyíregyházi Gyülekezet egyik imacsoportja február 25-től március 19-ig szervezett hídépítő missziómunkát a város délkeleti részében, Kisteleki­szőlőben. A nyolcrészes bibliai témájú sorozatot Szilasi Zoltán, gyülekezeti lelkész tartotta, „Új kezdet Jézussal" címmel, heti kettő alkalommal. Az előadássorozathoz könyvárusítás és ADRA segélyosztás is társult. A sorozatnak a városrész Művelődési Háza adott otthont. E hídépítő missziómunkát anyagilag a TET és az imacsoport tagjai támogatták.

Az imacsoport ez év őszén újabb előadássorozat megtartását tervezi, melyért kérünk, hogy imáitokban emlékezzetek meg!

 

Sz. Z.

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista