2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Húsvéti keresztség Békéscsabán
Húsvéti keresztség Békéscsabán PDF Nyomtatás E-mail

Keresztség BékéscsabánMárcius 22-én, szombaton délelőtt a békéscsabai imaházban kettős ünnepélyre gyűltek össze a testvérek. Jézus Krisztus feltámadására való emlékezés mellett a Megváltóval való szövetségkötés szent cselekménye növelte az istentiszteleten részt vevők örömét.

Dr. Nagy Mátyás lépett a keresztelőmedencébe, hogy Urunk tanításával összhangban hivatalosan is az Ő gyermekévé váljon. Mátyás, feleségével, Zsuzsikával együtt másfél éve költözött Békéscsabára. Ez idő óta mindketten rendszeresen járnak a közösségbe, épülve és építve egymást. Mátyás döntését ugyan Békéscsabán hozta meg, de az ország különböző részein élő testvéreink és lelkészek, hosszú évek áldozatos és imádságos munkálkodásának a következményeként.

Keresztség BékéscsabánAz ünnepi istentiszteleten Bicskei Róbert, a gyülekezet lelkésze szólta Isten Igéjét és látta el a keresztségi szertartást. „Szolgálatokban gazdagon terített asztal" várta az istentiszteleten résztvevő mintegy nyolcvan testvért és tucatnyi vendéget.

Isten áldja meg újonnan keresztelkedett testvérünket, kedves feleségével együtt.

 

Bicskei Róbert
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista