2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szarvasi evangelizáció
Szarvasi evangelizáció PDF Nyomtatás E-mail

Evangelizáció SzarvasonJézus Krisztus apokalipszise címmel szerveztünk evangelizációs sorozatot Szarvason. Heti egy alkalommal, tíz estén át gyűltünk össze vendégeinkkel és helyi testvéreinkkel a Művelődési Központban.

Átlagosan tíz vendég hallgatta az előadásokat, melyek végén még komoly beszélgetések voltak. Az Orosházi Gyülekezethez tartozó szórvány gyülekezet sorozatunk végén már ezen a helyen fogja tartani szombati összejöveteleit is. Úgy tűnik, hogy az előadások során kialakult nyitott, baráti légkör és az istentiszteletekre invitálás eredményes volt, mert több vendég is részt vett az istentiszteleten, akik korábban nem voltak így közöttünk.

A sok nyitva maradt kérdés miatt egy újabb sorozatot kezdtünk A Biblia (és) az életem címmel, melyet a Biblia éve programsorozat keretein belül hirdettünk meg. A programok előadója Kis István lelkész.

Kérünk benneteket, emlékezzetek meg imáitokban az itt folyó szolgálatról, hogy eredményeként minél előbb egy erős, önállóan szolgáló közösség alakulhasson ki.

 

Kis István

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista