2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Istent ismerni – maga az élet!
Istent ismerni – maga az élet! PDF Nyomtatás E-mail

Szabó László2008. február 8-tól öt héten keresztül egy 10 részes előadás-sorozatot kísérhettünk figyelemmel a Hódmezővásárhelyi Gyülekezetben Szabó László előadásában.

Az egyes alkalmakon bibliai helyekre látogathattunk el, betekintést nyerve más kultúrák és korok embereinek mindennapjaiba és hitvilágába. Az előadásokat személyes tapasztalatokkal és képekkel színesítette az előadó, továbbá a Biblia hitelességét tudományos tényekkel is alátámasztotta. Mindemellett ének- és zeneszolgálatok hirdették Isten nagyságát, a felvetődő kérdésekre az előadásokat követő beszélgetéseken választ kaphattunk.

Lelkes hallgatóság Örömmel tapasztalhattuk, hogy az előadásokon aktív és rendszeres érdeklődők töltötték meg a sorokat, de minden alkalommal lehetett látni új arcokat is. Ez a néhány hét jó lehetőség volt Isten bemutatására, valamint új ismeretségek kötésére, baráti kapcsolatok kialakítására.

Hálásak vagyunk a tapasztalatokért, és azért, hogy egy ilyen közösség tagjai lehetünk, másokat is segítve abban, hogy ennek a nagy családnak tagjai lehessenek, és abban a boldog reményben éljenek, hogy: „A java még csak ezután jön!

"

Á. Nóra, K. Zsófia

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista