2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Rövidhírek a Hódmezővásárhelyi Gyülekezet életéből
Rövidhírek a Hódmezővásárhelyi Gyülekezet életéből PDF Nyomtatás E-mail

rovidhirek_hmvhelyrol_-_enekAz elmúlt hónap mozgalmasan telt el a Hódmezővásárhelyi Gyülekezetben. Mind a gyülekezeti tagok, mind az alkalmakon résztvevő vendégek sok tapasztalattal térhettek haza.

Május 1-jén a már rendszeressé vált biciklitúrát rendeztük meg, a cél a mártélyi Tisza-holtág volt.

Május 17-én egy egészséghétvége keretén belül számos információval gazdagodhattunk az egészséges életmódról, valamint a helytelen táplálkozás hatásairól. Előadóink voltak Bokor Katalin, Nagy István, dr. Nagy Vilmos és dr. Kőszegi István. Az előadásokat követően belekóstolhattunk a biotermékek és más egészséges ételek ízvilágába, különleges recepteket ismerhettünk meg, és könyvvásárlásra is volt lehetőség.

rovidhirek_hmvhelyrol_-_a_godolloi_fuvosok_resize Május 31-én a gödöllői fúvószenekar jött el hosszú utat megtéve, hogy együtt dicsérhessük az Urat. Az istentisztelet aktív és tartalmas volt, az Igét Kormos Tivadar hirdette, aki felhívta a figyelmünket az elkövetkezendő időszak fontosságára és az Úr közeli eljövetelére. A prédikációt meg-megszakította a zenekar szolgálata.

Egy héttel később, június 7-én, szombaton zenenapot tartottunk. Sok helyről érkeztek vendégek: Deszkről, Szegedről, Földeákról, Makóról, Orosházáról, Gyuláról, Békésről, Medgyesegyházáról, Csongrádról, Szabadkígyósról, Nagyszénásról, Kondorosról, Kamutról, Hajdúhadházról, Hajdúkovoról és Kecskemétről.A gyülekezetek szolgálatai színvonalasak és felemelőek voltak. A délutáni istentiszteletet követően az evangelizációs sorozat utolsó előadását Szabó László testvér tartotta.

rovidhirek_hmvhelyrol_-_tomeg Az utóbbi hónapokban még kifejezettebben érezhettük Isten gondoskodását és támogatását, hiszen segítsége nélkül nem valósulhattak volna meg ezek a programok. És bár a gyülekezet számára sok munkával jártak, de megtapasztalhattuk: „Aki másokat felüdít, maga is üdül".


Á. Nóri, K. Zsófia

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista