2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Házassági műhely a missziókonferencián
Házassági műhely a missziókonferencián PDF Nyomtatás E-mail

Az unió Családi Munkacsoportja ebben az évben a családi altábort házassági műhellyé alakította át. Mint ahogyan az autónkat is rendszeresen szervizeltetnünk kell, hogy azután továbbra is biztonságosan és zökkenőmentesen szállíthasson bennünket, úgy a házasságnak is szüksége van időnként egy „nagy szervizre", amelynek során fény derül a kapcsolat erősségeire és azokra a területekre, amelyek több odafigyelést és fejlesztést igényelnek. A műhely „szerelőmunkáit" Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert végezték.

Több mint húsz pár vett részt a foglalkozásokon, akik közül sokan már több évtizede élnek házasságban, ám voltak olyanok is, akik még csak most tervezgetik az esküvőjüket. Külön örömünkre szolgált, hogy sok lelkészházaspár is nálunk „szervizeltette" a házasságát. A megtiszteltetésen túl azért is örültünk ennek, mert az év során a lelkészcsaládoknak sok terhet kell hordozniuk, amelyek olykor a házasságra is kihatnak, így viszont mindenkinek volt három napja, amikor csak a párjára, és a vele való kapcsolatra kellett figyelnie. Többen azt mondták, hogy ebből az élményből erőt merítettek egy újabb év feladataihoz és terheihez.

A résztvevők között voltak olyanok is, akiknek ez volt az első találkozása az adventistákkal és szakmai érdeklődésből ültek be a foglalkozásainkra. Jó volt hallani, ahogyan a 35 éve gyakorló pszichológus kifejezte elismerését a program magas szakmai színvonala iránt.

 

Mihalec Gábor
a Családi Munkacsoport vezetője

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista