2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Segít7ek Tábor Nemesvámoson
Segít7ek Tábor Nemesvámoson PDF Nyomtatás E-mail

A nemesvámosi Segít7ek táborban a közösségünkhöz tartozó 15 fiatal vett részt, 2008. július 2-9.-ig.

A reggelit valamint a vacsorát együtt készítettük el, egymás receptjeit kipróbálva. Ebből a munkából a fiúk sem húzták ki magukat, dicséretükre váljék, a mosogatást is ők vállalták.

Az áhítatok alkalmával Horváth Péter vezetett bennünket az Ige tanulmányozásában. Az étkezés és a reggeli áhítatok után 8-13 óráig dolgoztunk. Mindennap újabb és újabb élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtunk. Miközben dolgoztunk, sokan figyeltek minket kíváncsi tekintettel, azon gondolkodva: „Vajon kik ők, és mit csinálnak itt?" A következő munkákat végeztük el: játszótéri padok festése, ároktisztítás, fűnyírás, gazolás, de besegítettünk a faluban élők otthonai körül is a kisebb munkákba, mint például: kerítésfestés, favágás-fahordás, valamint a fiúk építkezésen is részt vettek.

Ebéd után szabadidős programokat szerveztünk. Voltunk a Balatonon fürödni, egy kisebb túra keretében kipróbálhattuk a quadozást is, és a lovaglással is megpróbálkoztunk. Esténként pingpongversenyeket és csocsóbajnokságokat szerveztünk, amiben mindenki szívesen részt vett. Utolsó esténket éjszakai túrával koronáztuk meg.

A tábor hamar eltelt, de mi mégis élményekkel gazdagodva gondolunk erre a pár napra, amit együtt töltöttünk el. A munkát, ha vidáman és Isten segítségével végezzük, nem megerőltető és fárasztó számunkra, hanem épp ellenkezőleg: könnyű. Isten segített nekünk ebben a pár napban, hogy a feladatokat el tudjuk végezni, mindennap velünk volt és irányított bennünket. Reméljük, jövőre is sikerül egy ilyen jó csapattal ezt a tábort megismételni!

Köszönettel tartozunk Tóth Szilárd lelkésznek és feleségének Heninek, valamit Horváth Péternek a tábor megszervezéséért és lebonyolításáért.

 

Nagy Noémi
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista