2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egymást erősítve, támogatva, segítve építsük együtt Isten országát!
Egymást erősítve, támogatva, segítve építsük együtt Isten országát! PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
3. oldal

 

 

 

interjuk_-_renata_-_vegyes_184_resizeNévjegy

Név: Zolyomi Renáta Edit

Lakóhely: Isaszeg

Házastárs neve: Zolyomi Endre

Gyermekek neve, életkora: Erhard 16 éves, Laura Renáta 14 éves

Iskolák, iskolai végzettségek: Ráday Pál Gimnázium Pécel; Gödöllői Szakképző Magániskola - mérlegképes könyvelő; Adventista Teológiai Főiskola - teológia-hittanár szak; Szegedi Tudományegyetem - Állam- és Jogtudományi Kar, jogász szak végzős hallgatója

 

- Hogyan érintett az Unióbizottság október 7-i döntése, melynek értelmében kineveztek a megüresedett uniópénztárosi tisztség betöltésére?

- Váratlanul ért ez a kinevezés. Az első gondolatomban Mózes jutott eszembe, aki Isten megbízására azt felelte: „Kicsoda vagyok én, hogy" ezt a kinevezést elfogadhatnám. De számomra is ott volt Isten felelete: „Én veled leszek!" Ezt a munkát csak Isten segítségével tudom elvégezni. Számítok a családom, vezető társaim, az Unióbizottság és a gyülekezeti tagok segítségére.

 

- Milyen „gazdasági" helyzetet örököltél elődödtől?

- Elődömnek sok fejfájást és álmatlan éjszakát okozott az, hogy a bevételeket hogyan lehet a legcélszerűbben beosztani. Én sem leszek könnyebb helyzetben, nem tudunk minden igényt kielégíteni, nem tudunk minden programot támogatni, csak a bevételeinkkel tudunk gazdálkodni. Több év után, néhány komoly megpróbáltatást követően, ebben az évben újra vannak lekötött betéteink, és javult mind a fizetőképességünk, mind pedig a működő tőke aránya.

 

- Mik a terveid a következő választásig hátralévő néhány hónapra?

- A jelenlegi gazdasági helyzetben szeretném, ha az egyház pénzügyi helyzete stabil maradna. A jövő évi költségvetés elkészítése előtt állunk. Rövid idő telt el a kinevezés óta, még nem volt időm különösebb tervezésre. Látom, hogy vannak nagy kihívások, bízom benne, hogy Isten és a testvérek segítségével ezeknek is eleget tudunk tenni.

Kérlek, támogassatok ebben a munkában, és imádkozzatok egyházunk vezetőiért! 



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista