2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Új korszak küszöbén”
„Új korszak küszöbén” PDF Nyomtatás E-mail

Humphrey Walters Pécsett evangelizált

walters_evang_pecsettA pécsi gyülekezet tagjai lelkesen és imádkozó szívvel készítették elő Humphrey Walters londoni lelkész szolgálatát. A személyesen átadott meghívók mellett, a város forgalmas csomópontjain plakátok hirdették az „Új korszak küszöbén" címmel meghirdetett, 15 részből álló előadássorozat időponjait és témáit.

Október 3-22-ig, hetente öt alkalommal nyitotta meg angol evangelizátor testvérünk Isten Igéjét az összegyűlt hallgatóság előtt, és szeretettel, mély meggyőződéssel vezette őket a Biblia alapigazságainak megértése felé. Az üzenet magyarra fordításában két lelkész testvérünknek tartozunk köszönettel. A sorozat első felében Bihari Csaba budapesti prédikátor, majd félidőtől Csizmadia Róbert, a szolnoki közösség lelkipásztora tolmácsolta számunkra az örökkévaló evangélium életet formáló, megmentő igazságait.

A rendszeresen résztvevő vendégeink közül többen vehették át a tíz alkalom után járó ajándék Bibliát, és ami még ennél is fontosabb, barátságok szövődtek, komoly elhatározások tükröződtek a befejező előadáson kiosztott döntési kártyákon. Ezekért az emberekért nagyon hálásak vagyunk Urunknak, és az Ő segítségével szeretnénk őket továbbvezetni a világosság minél mélyebb megértése és megélése felé. Ennek érdekében heti két alkalommal, a hármas angyali üzenetet középpontba állító, „Isten utolsó üzenete" címet viselő folytatást hirdettünk meg vendégeink számára. Ezeken az alkalmakon a gyülekezet lelkésze, Körmöczi Miklós és a közösség gyakornoka, Simon Csaba kalauzolja tovább barátainkat a Szentírás rejtelmeiben.

Az előadásokon elhangzó ismeretek befogadását felemelő vers, és ének-zenei szolgálatok készítették elő. Külön örömünkre szolgált, hogy a pécsi gyülekezet tagjai mellett a Keresztény Advent Közösség soraiból is többen hozzájárultak szolgálataikkal a meghitt, áhítatos hangulat megteremtéséhez.

Minden alkalommal külön foglalkozást biztosítottunk a gyermekek számára, ahol Jézus életének fő mozzanatai elevenedtek meg a kicsinyek előtt.

Hálás szívvel gondolunk vissza az elmúlt hetekre, és bizakodva tekintünk a jövőbe. Pál apostollal együtt hisszük, hogy aki elkezdte bennünk és új barátainkban is a jó dolgot, el fogja végezni a Krisztus Jézus napjáig (Fil 1:6). Ezzel a meggyőződéssel folytatjuk a ránk bízott szolgálatot.

 

Laiszné Nagy Annamária

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista