2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az Édentől az új földig
Az Édentől az új földig PDF Nyomtatás E-mail

pecs_-_ekg_koncert_-_img_4556_resizeKözösségünk régi álma vált valóra 2008. november 29-én, amikor gyülekezetünkben üdvözölhettük az Éjféli Kiáltás Gospel kórus népes csapatát.

A fiatalokkal együtt ünnepelhettük a teremtés emléknapját. A délelőtti istentisztelet keretében énekeik és igei gondolatok segítségével vezettek végig azon az úton, mely az Édenben kezdődött és az újjáteremtett földön ér véget. Megelevenedtek előttünk a teremtés, a bűnbeesés, a megváltás és az előttünk álló befejező események legfontosabb, legkiemelkedőbb képei, mozzanatai. Mindannyian tapasztalhattuk Isten jelenlétét, ahogy a zene, az ének és az Ő szava által szívről szívre járt, és a hallgatókat a keskeny út melletti döntésre késztette, amely az egyedüli lehetőség a Vele való találkozásra, az örök élet elnyerésére.

Délben közös ebéd mellett ismerkedhettünk a kórus tagjaival, beszélgethettünk tapasztalataikról, élményeikről.

pecs_-_ekg_koncert_-_img_4564_resizeEste a fiatalokból álló együttes koncertet adott imaházunkban, ahova örömmel hívtuk és vártuk barátainkat, ismerőseinket és a város lakóit. Az eseményt megelőző sok ima és készülődés most sem maradt válasz nélkül, hiszen ismét megtelt vendégekkel gyülekezeti épületünk nagyterme. A kórus lelkes, Istent dicsőítő énekei nem maradtak hatás nélkül. Visszatükröződtek az emberek arcán, kifejeződtek a tapsban, amivel vendégeink köszönetüket és hálájukat fejezték ki azért az élményért, amely rohanó világunkban, a hétköznapi dolgok közepette elgondolkodásra késztette, megállította őket, reméljük, nemcsak egy rövid időre.

Kívánjuk Isten vezetését és áldását az Éjféli Kiáltás Gospel kórus további szolgálatára, hogy még sok helyen, sok embert tudjanak megszólítani a zene és az ének hangjával.

 

Laiszné Nagy Annamária
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista