2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Öröm van a mennyben egy bűnös felett”
„Öröm van a mennyben egy bűnös felett” PDF Nyomtatás E-mail

zalaegerszegi_keresztseg_p10100212008. szeptember és október a Zalaegerszegi Gyülekezet életében az evangelizáció hónapjai voltak. Szeptember elsejével egy egészségügyi sorozat kezdődött, amelyet Csalami László lelkésztestvér tartott, valamint szeptember 12-étől Lowell Hargreaves evangelizátor kezdett sorozatot bibliai próféciákról.

A gyülekezetnek ez az időszak az összefogást és az átlagon felüli áldozathozatalt jelentette. Az Úr meg is áldotta ezt a munkát. Október 19-én vasárnap a Zalaegerszeghez tartozó Teskánd község óvodájának uszodájában tartottuk az első keresztségi alkalmat. Ekkor Mihók Erzsébet kötött szövetséget az Úrral. Első alkalom volt ez, amelyet a helyi gyülekezet szervezett.

A második alkalomra december 7-én, szintén vasárnap délután került sor ugyanezen a helyen, amikor pedig zalaegerszegi_keresztseg_p1010071 keresztségét ünnepeltük.

Mindkét istentiszteleten részt vett a Hévízi Gyülekezet kórusa, akiknek ezúton is köszönetet mondunk.

Testvéreink arról tettek jó bizonyságot, hogy aktív tagjai szeretnének lenni közösségünknek, és ez boldoggá tette gyülekezetünk tagjait.

Áldja meg az Úr testvérnőink elindulását és célba érkezését abba az országba, ahol öröm volt akkor, amikor ők igen-t mondtak Uruk hívó szavának.

 

F. A.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista