2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztény játszóház a pécsi közösségben
Keresztény játszóház a pécsi közösségben PDF Nyomtatás E-mail

pecs_-_ker_jatszohaz_-_664_6429 Gyülekezetünkben 2008 novemberében indult útjára a keresztény játszóház programja, mellyel elsősorban az imaház közelében lakó 4 és 10 év közötti gyermekeket és szüleiket szólítottuk meg. Emellett a közösséghez tartozó gyermekeink is meghívták barátaikat, ismerőseiket.

Sok ima és lelkes, sokoldalú készülés előzte meg a játszóház megnyitását. Izgalommal vártuk az első alkalmat, és bizakodásunk nem volt hiábavaló. Isten megáldotta törekvésünket, 16-17 gyermek vesz részt a havonta megrendezésre kerülő vasárnap délutáni programon.

pecs_-_ker_jatszohaz_-_664_6441 Játszóházunk tevékenysége négy részből áll. A köszöntés után mindig új keresztény éneket tanulunk, és a már ismert dalokat újból felelevenítjük. Ezt követően egy történet segítségével próbáljuk a kicsik figyelmét örökérvényű értékekre irányítani, amilyen a megelégedettség, a segítőkészség, mások megbecsülése stb. Majd különböző kézműves foglalkozások keretében próbálhatják ki ügyességüket, kreativitásukat. Készítettünk már terményképet, tésztaangyalt, festettünk mécsest, gipszből kiöntött hűtőmágnes formákat. Azok a gyerekek, akik elkészülnek alkotásaikkal, logikájukat, megfigyelőképességüket mérhetik össze egymással egy-egy társasjáték keretében. A jó hangulatot emeli a közösen elfogyasztott sütemény és tea is. Hamar eltelik az együtt töltött két óra, de valamennyien szép emlékekkel gazdagodva térhetünk otthonainkba, várva a következő találkozás lehetőségét.

Hálásak vagyunk Teremtőnknek ezekért az alkalmakért, új barátainkért, és bízunk további vezetésében.

 

Laiszné Nagy Annamária

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista