2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Zuhatag Teaház
Zuhatag Teaház PDF Nyomtatás E-mail

zuhatag_teahaz_-_dsc_0170A Zuhatag Teaház megalakításának ötlete Pécelen, az ifjúságvezetői tanfolyamon, a Relay-en, született meg a tanfolyamon résztvevő fiatalokban. A tervet Bákonyi Bettina és Csalami Tibor hozta haza nagy lelkesedéssel, melynek megvalósításához további fiatalok segítségére volt szükség, mind a nagykállói, mind a környező gyülekezetekből. A Teaház megalakulásának elsődleges célja, hogy a Nagykálló környékén élő adventista fiatalokat összefogjuk, megerősödjünk, s a barátainkért, ismerőseinkért missziózzunk.

Az első teaházi alkalmon, 2008. november 4-én, négy fiatal érkezett: Décsei Réka (Nyírpazony) Décsei Krisztián (Nyírpazony) Vitáli Bence (Nyírpazony) Décsei Noémi (Nyírtura) tettre készen és elkötelezetten csatlakozva a nagykállói Bákonyi Bettinához, Bákonyi Nórához, Bákonyi Jánoshoz és Czeily Tiborhoz. Ez az elhívott csapat szolgálja Isten ügyét.

A teaházi alkalmakat szombat esténként tartjuk, eddig csak Nagykállóban, ezentúl igény szerint Nyírturán és Nyírmeggyesen is. Nagy öröm számunkra, hogy miközben Istent dicsőítjük, nagyon jól érezzük magunkat, a következő, gazdag programnak köszönhetően:

  • Elmondjuk tapasztalatainkat, amit az elmúlt héten szereztünk a Jó Istennel, és egymással.
  • Imádkozunk egymásért!
  • A mindannyiunkat érintő, bibliai témájú elmélkedés kapcsán, mindenki elmondja, hogy hogyan éli meg azt a saját életében.
  • Az érdekes és hasznos vetélkedők csiszolják elménket, és serkentenek a bibliaolvasásra!
  • A játékok a jó hangulatot szolgálják!
  • A sportlehetőségek (foci, röplabda, versenyjátékok stb.) nélkülözhetetlenek az egészséges, boldog, vidám élethez, a jó közösségépítéshez, hogy egymásra oda figyelve, udvariasan játszunk!
  • Köszöntjük egymást névnap és születésnap alkalmából, amikor egy szép lappal és igével tesszük emlékezetessé ezt az örömteli alkalmat az ünnepelt számára!
  • És persze nem maradhat el az ízletes tea és a finomságok sem, amelyeket közösen hozunk össze.

 

Ellátogattunk a környező gyülekezetekhez (Nagykálló, Nyírmeggyes, Mátészalka, Nyírpazony, Nyírtura, Nyírbogdány, Újfehértó, Beszterec), hogy meghívjunk minden fiatalt, csatlakozzanak hozzánk, hívják el barátaikat, testvéreiket, és örüljünk együtt Isten áldásainak! Ezúton is hívunk és várunk mindenkit nagyon sok szeretettel! E-mail címünk: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  amelyre várjuk véleményeteket, ötleteiteket, és ha szeretnél velünk együtt játszani és részt venni a programjainkon, csak írj egy e-mailt, vagy hívj bátran a 30/299-7077-es számon, és nagyon szívesen tájékoztatunk a részletekről.

 

Décsei Noémi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista