2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ADRA hírlevél – február
ADRA hírlevél – február PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel_-_febr_dscf3218Az ADRA Szeretetszolgálat Isten iránti hálával és szeretettel kívánja megköszönni a gyülekezeteknek és a testvéreknek a lelki, fizikai, pénzügyi támogatást, amellyel segítettek bennünket nem könnyű feladataink ellátásában. Korunk nagy kihívásainak közepette, amikor gazdasági, pénzügyi nehézségek is sújtanak bennünket, felértékelődik a szeretetszolgálati munka, amelyet nagy-nagy odaadással lehet csak végezni. Ezen a területen is igaz az a bibliai mondás, hogy a munka sok, de a munkás oly kevés. Mindenkit szeretettel megszólítunk, hogy segítsen missziós küldetésünk teljesítésében, ne legyenek éhezők, a nyomortól szenvedő embertársaink, akik talán korábban békességben, szeretetben élhettek, ám egyik pillanatról a másikra a szegénység, a nélkülözés állapotába estek. A szeretetszolgálati munka közös érdekünk kell, hogy legyen. Isten áldását ezen a területen csak úgy nyerhetjük el, ha szorgalommal, a munkát megosztva, szakértelemmel végezzük.

adra_hirlevel_-_febr_img_0637Egyházunk vezetése, mint alapító felismerte, hogy a kuratórium munkájában szakemberekre van szükség, akikre a vezetés önálló munkát tud bízni.

Hitünk, hogy az új kuratóriumi tagok ezt a küldetést be fogják tölteni. Köszönettel tartozunk azoknak a kuratóriumi tagoknak, akik eddig végezték a munkát. Kérjük, hogy a jövőben is segítsenek bennünket a szociális munkában a testvérekkel együtt.

Kiemelten nagy szeretettel köszöntjük az ADRA Alapítvány új kuratóriumának tagjait, az alábbiak szerint: Szigeti László Attila (elnök), Kalocsai Tamás, Ráczné Hamerszki Judit, Kotroczó Emil, Sitkei Zoltán, Szabó János, Sánta Imréné, dr. Szilvási András.

adra_hirlevel_-_febr_2008_0223adraprog0172Amikor embereket segélyezünk és támogatunk, azt nagy elkötelezettséggel és odaszánással tesszük, mert aktuálisan erre most nagyon nagy szükség van, gondoljunk a több millió szegényre, a nélkülöző, munkájukat elvesztő testvéreinkre.

Nem felejtkezünk el a fejlesztésekről sem, donor ország lévén azokról a világban élő szegényekről sem, akik támogatásra szorulnak.

A 2009. évre is elkészültek terveink, programjaink, amelyet az AdventInfo ADRA hírlevél rovatában rendszeresen közölni fogunk. Ezek középpontjában a támogatottjaink állnak és az ADRA képviseletek munkájának a segítése.

Az ADRA új vezetése becsületesen, szakértelemmel kívánja munkáját végezni, ennek megvalósítására hívunk mindenkit, hogy ama napon Isten előtt is hű és bölcs szolgaként tudjunk megállni.

 *    *    *

 

Hálásak vagyunk a testvéreinknek és támogatóinknak az 1%-os felajánlásokért. A tavalyi évben befolyt összeget, 2 043 447 Ft-ot, az ADRA a következő segélyezési programok megvalósítására fordította: a rászoruló és beteg gyermekek támo­gatására, a nyári tábor költségeire, gyermekprogramokra, krízishelyzetben lévő családok támogatására az ADRA képviseleteinken keresztül. Továbbá működési költségeket is finanszíroztunk belőle, a törvényi rendelkezésnek megfelelően.

Szeretettel bátorítunk benneteket, hogy felajánlásaitokat az ADRA javára ebben az évben is tegyétek meg. Idén annyi a változás, hogy egyszerűsödött némiképpen a rendelkezés rendszere. Elegendő az adóbevalláson feltüntetni az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány nevét és adószámát: 19661414-1-42

 

Szigeti László Attila
Kuratóriumi elnök

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista