2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Új Kezdet” az evangelizációban
„Új Kezdet” az evangelizációban PDF Nyomtatás E-mail

uj_kezdet_22009. február 20-22-ig az ASI Magyarország és a Reménység Evangelizációs Központ szervezésében egyházunk képzést hirdetett önkéntes misszionárius testvérek részére. A program a már korábban is ismert „Új Kezdet" evangelizációs sorozatra épül, amellyel a világ több országában évek óta komoly eredményeket felmutatva dolgoznak laikus adventista evangelizátorok.

Örömmel nyugtáztuk a tényt, hogy a képzésre előzetesen jelentkező mintegy száz testvér már péntek este szinte hiánytalanul megjelent, de a szombaton érkezőkkel együtt az összlétszám meghaladta a száznegyvenet.

A program előadói (Leasa Hodges, dr. Szilvási András, Rajki János, Czinkota András) a biblikus evangelizáció elvi és gyakorlati kérdéseiről szóltak. Különös és üde színfoltja volt a képzésnek az Egyesült Államokból érkező vendég, Leasa Hodges magával ragadó szolgálata, aki a szombat délelőtti missziótörténettel, illetve a délutáni gyakorlati képzésen egyszerre tanította és lelkesítette az önkéntes missziómunkára készséggel jelentkező testvéreket.

uj_kezdet_3Jó volt látni a résztvevők arcán a misszió iránti lelkesedést, felemelő volt hallani az elkötelező nyilatkozatokat, amelyek arról árulkodtak, hogy az Isten országáról szóló evangélium hirdetése ott él a szívekben. Bízunk benne, hogy testvéreink odaadását Isten gazdagon megáldja!

Vasárnap délelőtt Ősz-Farkas Ernő és Bihari Csaba a Dunamelléki Egyházterület, míg Czinkota András a REK evangelizációs terveit ismertette. A program a záró áhítatot követő felajánló imádsággal ért véget.

 

 

Czinkota András

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista