2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyerek-Expo képzés
Gyerek-Expo képzés PDF Nyomtatás E-mail

gy-expo_-_pecel_dsc009110 osztályból 250 gyerek járta végig a 8 expo szekciót Pécelen, a Szemere Pál Általános Iskolában, 2009. március 28-án.

A programot az unió Egészségügyi Szolgálatok Osztálya szervezete, mely egyben élő képzést jelentett a mintegy 30 gyülekezetből érkező egészségnevelő és pedagógus részére.

A „megfigyelők" megkapták a foglalkozások forgatókönyvét, így nyomon követhették a szekciók eseményeit. A gyerekek nagy érdeklődéssel fogadták a kreatív, játékos egészségnevelést, a pedagógusok visszajelzését pedig Vanyekné Holló Csilla aligazgató tolmácsolta. Az előadóknak Gyüre Pál iskolaigazgató köszönte meg a színvonalas szakmai munkát.

gy-expo_-_pecel_cimg5682A Péceli Misszió tagjai - köztük 15 gyerek - segítették az előadókat (Dr. Bozó Zsuzsanna, Dr. Hella Zoltán, Csarnai Mariann, Csomor Csaba, Egyed Gabriella, Szabó Zsoltné, Szűcs Csaba, Madaras-Ősz Emese) a szekciók lebonyolításában.

Délután az unióközpontban istentisztelettel és képzési alkalommal folytatódott a program, Ősz-Farkas Ernő ESzO osztályvezető előadásával.  

A képzésben résztvevők pályázhatnak a saját körzetükben tartandó iskolai expók költségeire, amennyiben a programok 2009. szeptember 30-ig megvalósulnak. A körzeti előadói csapat felkészítését az a DVD is segítheti, melyet a REK készített az expóról.

gy-expo_-_pecel_dsc0196  

ESzO

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista