2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ünnepség a Hajléktalan Otthonban
Ünnepség a Hajléktalan Otthonban PDF Nyomtatás E-mail

A Győri Gyülekezet tagjai Andresin Károlyné vezetésével minden hónapban tartanak rendszeres bibliai előadásokat a Győr-Likócson működő Hajléktalan Otthon lakói között, olykor a gyülekezetben vendégszolgálatot végző lelkészek bevonásával. Most éppen a Biblia könyveinek sorban történő bemutatása a program.

2009. április 11-én délután pedig kedves ünnepi megemlékezésre került sor. A szépen felöltözött otthonlakók nagy része - mintegy ötven nő és férfi - várakozással tekintett a gyülekezet ünnepi műsorára. Az Újszülött Zenei Együttes muzsikája mélyen megindította a hallgatókat. Egerváriné Kökényes Zsuzsa bibliai gondolatait nagy figyelemmel hallgatták, amelyben megemlékezett a 3500 éves szabadulásról a rabszolga életből; „ilyen rabszolgaság a bűn, a megkötöző szenvedélyek, rossz szokások, önző élet, amelyből nincs semmilyen váltságdíj, ami szabadulást hozhatna, csak a Bárány vére, amely 3500 évvel ezelőtt is a menekülést jelentette, mint jelkép" - hangzott az igei megemlékezésben.

A Hajléktalan Otthonba rendszeresen járó testvéreink beszámoltak arról, hogy a példás figyelem, csendesség a programok alatt immár állandósult, és örömmel látják, hogy az Ige formáló erőként hat a lakókra.

Az ünnepség végén szeretet-vendégségre került sor, finom sütemények kerültek az asztalokra, majd mindenki kapott egy kis húsvéti csomagot is.

Az otthon lakóinak jó része még hosszasan maradt beszélgetni a gyülekezet tagjaival.

Hisszük, hogy Isten minden népréteget egyformán szeret, megkeres a megváltás üzenetével. Örülünk, hogy Isten munkatársai lehetünk ebben a szolgálatban.

 

Dósa Kinga
Győri Gyülekezet

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista