2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nemzetközi találkozó a magyar ADRA szervezésében
Nemzetközi találkozó a magyar ADRA szervezésében PDF Nyomtatás E-mail

Az ADRA Albánia két vezetője hazánkba látogatott 2009. március 27-29-ig. Nagy szeretettel vártuk őket, hiszen testvéreink emberfeletti munkával küzdenek országukban a nyomor, a szegénység és a gyermekek kiszolgáltatottsága ellen. Utcagyerek programjukhoz mi is csatlakozhattunk, így számos adománnyal támogatjuk munkájukat. Élelmiszerrel, ruhaneműkkel, orvosi műszerekkel, segédeszközökkel.

Hálásak vagyunk Istenünknek, hogy testvéreink látogatásukkor elismerően nyilatkoztak programjainkról és raktárkészletünkről. Szombaton este egy közös szakmai találkozót szerveztünk, melyre meghívtuk Daniel Draxler testvért is, az ADRA Szlovákia igazgatóját, aki erre az alkalomra utazott hazánkba.

 

Véget ért egy fejezet

Szomorúan vettük tudomásul, hogy kedves testvérünk és kollégánk Robert Spannlang az ADRA Austria ügyvezető igazgatója lemondott tisztségéről, és más területen tevékenykedik tovább a jövőben. Számos projektünk kiemelt támogatója volt ő és csapata. Nagyon sok szakmai segítséget köszönhetünk neki. Kívánjuk a jó Isten gazdag áldását családjára, életére és munkájára.

Terveink szerint május 2. hetében hazánkba látogat a helyettese, egy szállítmány kíséretében. Előzetes megbeszélések szerint vele folytatjuk a már megkezdett szakmai munkát, Istenünk segítségével és áldásával.

 

BZT

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista