2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Mark Finley: Bizonyosság a bizonytalan világban
Mark Finley: Bizonyosság a bizonytalan világban PDF Nyomtatás E-mail

Az Advent Irodalmi Műhely legfrissebb kiadványa

aim_reklam_-_maf_bibleA szilárdnak hitt talaj meginog az ember lába alatt. A XXI. század tagadhatatlanul változatos kínálata és számtalan lehetősége mellett ott a sok aggasztó hír, félelmet keltő prognózis. Családok veszítik el összetartó erejüket, a munka lehetősége bizonytalan, az egészségügyi állapot romlik, a népesség csökken, épp úgy, mint a várható élettartam. Ilyen helyzetben a nyilvánosság előtt vagy csak gondolatban sokan tesznek fel kérdéseket, amelyek így kezdődnek: Miért...? Mi a megoldás...? Kapaszkodót, reménységet keres mindenki.

A Magyarországon különleges szeretetnek, tiszteletnek örvendő Mark Finley már fiatalon megtalálta az életét biztosan tartó Istennel való kapcsolat örömét. Az embereket ma leginkább foglalkoztató kérdésekről és az Isten által kínált biztos megoldásról ír az amerikai Signs of the Times (Idők jelei) különkiadásában. Amint az előszóban megfogalmazza, több mint 40 éves szolgálata során látta, hogyan érinti, változtatta meg Isten emberek tízezreinek életét, és biztos benne, a Szentlélek rendkívüli módon munkálkodik majd azoknak a szívében is, akik elolvassák a külön kiadásba gyűjtött cikkeit.

Az Advent Irodalmi Műhely a misszió, a megváltás céljait kívánja munkálni ezzel a kiadvánnyal is, ami kifejezetten kedvezményes áron, 350 Ft-ért vásárolható meg. Ezúton is köszönetet mondunk a támogatásért, ami ezt lehetővé teszi!aim_reklam_-_maf_borito_-_javitott

Szeretnénk arra bátorítani mindenkit, hogy miután elolvasták Mark Finley gondolatait, vegyék számba, ki az az ismerősök, rokonok közül, akinek leginkább szüksége van az Istennel való kapcsolat áldásaira! Gondoljunk rájuk, imádkozzunk értük, és ajándékozzuk meg őket ezzel az újsággal, vagy adjunk el belőle minél többet! Javasoljuk ezt az anyagot gyülekezeti missziós programokhoz is!

Az Advent Irodalmi Műhely akciót hirdet. Július végéig a következő kedvezményt kínáljuk fel:

 

  • 5          példány vásárlása estén az ár             320 Ft
  • 10        példány vásárlása esetén                    300 Ft
  • 50        példány vásárlása esetén                    250 Ft
  • 100      példány vásárlása esetén                    200 Ft

 

Zarkáné Teremy Krisztina
az Advent Irodalmi Műhely vezetője

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista