2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Divízióelnöki látogatás és lelkészbeiktatás Pécsett
Divízióelnöki látogatás és lelkészbeiktatás Pécsett PDF Nyomtatás E-mail

divizioelnoki_latogatas_es_lelkeszbeiktatas_pecsett_-_665_6548Hitéleti konferencia került megrendezésre május 30-án Pécsett, ahol az egész régióból mintegy 200 testvért és vendéget köszönthettünk. A délelőtti istentiszteleteken dr. Szilvási András, még hivatalban lévő unióelnök, Ócsai Tamás, újonnan megválasztott unióelnök, és Bertil Wiklander, a TED elnöke nyitották meg közöttünk a Szentírást, melyből Isten akaratának meghallását és készséges követését, valamint Jézus második eljövetelének közelségét hangsúlyozták.

Miután a gazdagon terített asztalról mindannyian magunkhoz vettük a testi táplálékot is, a délutáni alkalom során elköszöntünk Körmöczi Miklós lelkipásztortól és feleségétől, Marikától, akik hosszú éveken át szolgáltak a pécsi körzetben. Továbbá búcsút vettünk Simon Csaba segédlelkésztől és családjától, Erzsitől és Mátétól, akik hamarosan a Tiszavidéki Egyházterületen folytatják munkálkodásukat Isten művében. Ezt követően megtörtént a Csizmadia házaspár hivatalos beiktatása új szolgálati helyükre. A Dunamelléki Egyházterület részéről Ősz-Farkas Ernő, területi elnök és Bihari Csaba, területi titkár bocsátották útjukra elköszönő munkatársaikat és üdvözölték az újakat.

divizioelnoki_latogatas_es_lelkeszbeiktatas_pecsett_-_665_6543Szolgálatokban sem volt hiány. Zenei és versszolgálatok mellett három kórus, a helyi gyülekezet, a dombóvári-kaposvári közösség, valamint a Budapest-Terézvárosi Gyülekezetből az Acapella énekkara dicsőítette Istent szeretetéért, gondoskodásáért.

Visszatekintve az elmúlt egy hónap eseményeire (mohácsi jubileum, Gyerek-Expo, lelkészváltás, játszóházi programok), nagyon hálásak vagyunk Istennek ezért a sok örömért, amelyekkel megajándékozott bennünket, és hisszük, ezután is Ő tartja kezében közösségünk életét és szolgálatát.

 

Laiszné Nagy Annamária
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista