2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyerek-Expo Pesterzsébeten
Gyerek-Expo Pesterzsébeten PDF Nyomtatás E-mail

gyerek-expo_pesterzsebeten_01930007Június 15-én a pesterzsébeti Tátra Téri Általános Iskolában Gyerek-Expot szerveztünk. Mivel gyülekezetünkben kevés fiatal van, így több gyülekezetből érkezett közreműködők segítségével állt össze a csapat: előadók és segítők. 

Az iskolában ez volt az utolsó tanítási nap, amikor még együtt voltak a gyerekek, sport és egészségnap keretében. Nyolc osztály vett részt az egészségnapon, elsősorban az alsó tagozatos osztályok és az ötödikesek, mintegy 130-140 fő.

gyerek-expo_pesterzsebeten_01930015A gyerekek nagyon vidámak és aktívak voltak, örömmel vettek részt a mozgás szekció játékos tornáján, a levegő állomás lufi fújásán, a különböző puzzle játékok kirakásában, melyből jobban megjegyezték a mértékletesség, az önuralom jelentőségét, és lelkesen válaszoltak a kérdésekre. A napsugarak kirakásakor is nagyon figyeltek az egészséges és káros sugarak megkülönböztetésére. Sorban álltak az ételkóstoláshoz, és nagy örömmel vitték az ajándékba kapott őszibarackot, vizet, müzlit, lufit. Az előadók sok-sok játékos ötlettel, prezentációval, bábokkal, kirakó játékokkal tették szemléletesebbé, jobban megjegyezhetővé az egészség nyolc alapelvét, maradandó élményt szerezve a gyerekeknek. Egy-egy „óra" végén az alkalomra készített ellenőrző könyvecskébe minden gyerek aláírást, pecsétet kapott a jelenlét igazolására. Az iskola tanárai köszönetüket fejezték ki a színvonalas programért. Ami számukra még nagyon meggyőző volt, hogy mi ezen alaplevek szerint élünk.

gyerek-expo_pesterzsebeten_01930020Köszönetet mondunk az Újpesti, Csepeli, Kistarcsai és Józsefvárosi Gyülekezetekből érkezett fiataloknak és minden segítőnknek, akik nagyon felkészülten, lelkesen és örömmel vettek részt ezen a rendezvényen. 

Az iskola vezetése szeptember végén visszavár bennünket ezzel a programmal.

 

Karancsi Ilona

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista