2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Öröm Salgótarjánban
Öröm Salgótarjánban PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel_junius_-_orom_salgotarjanban_dscn3881 Gyülekezetünk egyik presbiterének, Kotroczó Emil testvérnek a személyes kapcsolatai révén, tudomásunkra jutott, hogy városunk egyik iskolája különösen, még az átlagnál is rosszabb anyagi helyzetben van. Bár megnyertek egy pályázatot, amelynek révén kifesthették az iskola belső falait, azonban a berendezések felújításra nem maradt pénz, és a cseréről álmodni sem mertek.

Imáinkra az ADRA munkatársai által válaszolt az Úr. Az egyik nemzetközi szállítmány pontosan olyan iskolapadokból, székekből, táblákból és két számítógépből állt, amire nekünk szükségünk volt. Nem kellett győzködnünk a testvéreket, hiszen számukra ez szolgálatuk lényege, így hamar lehetőség nyílt arra, hogy ez a szállítmány a salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat számára kerüljön felajánlásra. Az ünnepélyes átadásra 2009. június 16-án került sor, amelyen részt vett Szigeti László Attila testvér, az ADRA Kuratórium elnöke, Bakosné Zohán Tünde testvér, az ADRA igazgatója, valamint Csergedi-Nagy Éva testvér ADRA munkatárs és Kotroczó Emil testvér.

adra_hirlevel_junius_-_orom_salgotarjanban_-_szamitogep_elott_1Az iskola igazgatója, Murányi Sándor úr elmondta, isteni vezetést lát abban, hogy éppen a legjobbkor kapták meg tőlünk a felszerelést, mivel az két tanterem teljes felújítására nyújtott számukra lehetőséget. Elmondta, hogy eddig nem sokat tudott egyházunkról és szeretetszolgálatunkról, de segítségnyújtásunk révén szívébe zárta közösségünket.

Mindnyájunk közös örömre, hogy ismételten bizonyságot tehettünk Istenünk gondviselő szeretetéről. A jó Isten áldja meg az adományok felajánlóit!

 

fenyvesi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista