2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztségi istentisztelet a Terézvárosi Gyülekezetben
Keresztségi istentisztelet a Terézvárosi Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

bp-a_-_keresztseg_-_a_gyulekezetÜnnepélyes keresztségi istentiszteletet tartottunk a Budapest-Terézvárosi Gyülekezetben, ahol hét személy adta át életét Krisztusnak a bemerítés által. Öt személy a helyi gyülekezetből, két testvér pedig a Pesterzsébeti Gyülekezetből érkezett. A kápolna megtelt testvérekkel és vendégekkel, akik együtt örültek testvéreink döntésének.

A szolgálatokat lelkész testvérek végezték. Csalami László testvér igehirdetése után Bihari Csaba egyházterületi titkár együtt borult le a keresztelendőkkel, és imádságban kérte rájuk Isten különleges áldását, majd a bemerítés szolgálatát dr. Tokics Imre, a Terézvárosi Gyülekezet lelkésze végezte. Dr. Hangyás László testvér útravaló igét mondott.

bp-a_-_keresztseg_-_kenyeres_bettinaA keresztségi istentiszteleten a jelenlevők örömét növelte a helyi gyülekezet kiskórusának valamint a vendég testvéreknek a szolgálata. A keresztség végén gyülekezetünk lelkésze felhívást intézett a jelenlevőkhöz, akik közül 13 személy jött előre, jelezve, hogy ők is szeretnének szövetséget kötni az Úrral, keresztség által. Isten áldása kísérje új testvéreink életét!

 

(TIné)
Forrás: DET
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista