2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ifjúsági nap és gyermekbemutató Nagykanizsán
Ifjúsági nap és gyermekbemutató Nagykanizsán PDF Nyomtatás E-mail

ifj_nap_es_gyermekbemutato_nkanizsan_-_img_0019Június utolsó szombatján Nagykanizsán Ifjúsági nap megrendezésére került sor. Reggel istentisztelettel kezdtünk, amikor Horváth Péter lelkész beszélt a résztvevő vendégeknek, fiataloknak és idősebbeknek egy olyan világképről, amit érdemes megfontolni. A csapatból sok cserkész készült énekkel, verssel, óravezetéssel és egy kis színdarabbal. Együtt kértük Isten áldását Bekő Zoltán és Judit májusban született babájára, Bertalanra. A közös énekek ifjúsági, gitáros énekek voltak, amiket mindenki énekelhetett a nyári táborra készült, saját rajzokkal díszített, szétosztott füzetkékből.

Ezután a bibliatanulmányt osztályokban vettük át, a fiatalok csoportját Péter vezette. Ebben az órában leginkább az ifjúságot érdeklő, aktuális problémák megbeszélése került előtérbe, amolyan „lelki betérő" stílusban. Sok olyan fiatal nyílt meg, és tárta fel gondjait, aki eddig inkább csak a cserkészet foglalkozásaira jött el.

A közös ebéd végeztével délután is folytatódott a kötetlen beszélgetés. A fiatalok nevében hálásak vagyunk Istennek ezért a szép napért, a kisbabáért, és azért, hogy érezhettük gyülekezetünk befogadó nyitottságát.

 

Bekő Judit

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista