2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Nagy Misszióparancs Fesztivál”
„Nagy Misszióparancs Fesztivál” PDF Nyomtatás E-mail
Rogaska Slatina - Szlovénia

rogaska_slatina_2009_063_1 A Transzeurópai Divízió „Nagy Misszióparancs Fesztivál" címet viselő, gyülekezetalapítók számára rendezett továbbképzésén 16-an vettünk részt Magyarországról. Minden reggel és este plenáris előadásokon, délelőttönként szekciókban, délután pedig személyes beszélgetések során cserélhettük ki egymással tapasztalatinkat, ill. tanulhattunk egymástól.

A reggeli előadások témái Isten személyéről, üzenetünk lényegéről, a gyülekezetalapítás szükségszerűségéről szóltak, esténként pedig Mark Finley testvér mutatta be a gyakorlatban az evangelizáció általa gyakorolt, és már számtalan helyen eredményes módszerét. Az áhítatok zenei szolgálatát a hollandiai gyülekezetalapítók biztosították. A szekciókon két magyar testvérünk is előadóként vett részt. Koncz Andrea testvér a művészet lehetőségei a misszióban témakörben, Csalami László testvér pedig az egészségügyi misszió módszereiről tanította hallgatóit. Az előadások között a különböző országok mondták el, ill. képekkel, filmekkel illusztrálták a hazájukban folyó gyülekezetalapító munkát. A hazánkat képviselő testvérek a péceli és a pásztói gyülekezetalapítást mutatták be.

rogaska_slatina_2009_111_1 A szombat délelőtti istentisztelet keretében indult útjára a „Kövesd a Bibliát!" mozgalom, amelynek célja, hogy egyházunk tagjait a Szentírás kutatására ösztönözze. A szeptemberben Magyarországra érkező 66 nyelvű Biblia küldetéséért mindent jelenlévő együtt imádkozott!

Mind a rendezvény lelkisége és hangulata, mind a felvetett témák és az arra adott válaszok azzal az élménnyel gazdagítottak, hogy „Isten még ma is teljesíti ígéretét: népe között van, és vezeti egyházát..."

 

fenyves

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista