2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Missziós altábor Szegeden
Missziós altábor Szegeden PDF Nyomtatás E-mail

A szegedi konferencia missziós altáborában „Ismét prófétálnod kell!" címmel hirdettünk programot.

Az előadásokon az egyházunk jelenkorra vonatkozó evangelizációs alapdokumentumából a hármas angyali üzenetből (lásd: Jel 14:6-12) kiindulva arról szóltunk, hogy a hétköznapok sodrában miként ölthet testet az életünkben Isten megszólító örömüzenete. 

Az első altábori napon Ősz-Farkas Ernő vezetésével „Az egészségügyi misszió és a hármas angyali üzenet" címmel tekintettük át azt, hogy miként válhatnak a Biblia életmódtanácsai evangéliummá a szolgálatunkban.

A második napon „Ismét prófétálnod kell! - mit és hogyan?" címmel Czinkota András népünk prófétai küldetéséről szólt. Az előadás nyomán az evangélium jelenkorra vonatkozó tartalmáról, illetve az adventüzenet Istenhez méltó tolmácsolásáról beszélgettünk a résztvevőkkel.

A missziós altábor zárónapján dr. Szigeti Jenő „Az örökkévaló evangélium üzenete a gyakorlatban" címmel tartott előadást a hármas angyali üzenet és az életkereszténység kapcsolatáról.

Bízunk benne, az altábor résztvevői nem csupán új ismereteket gyűjtöttek a misszióról, vagy éppen az evangélium tartalmáról, hanem eljutottak oda, hogy meggyőződéssel vallják: a misszió akkor lehet élő és ható, ha Isten cselekvő ereje az igazság igenlésén túl meg tud mozdítani az igazság cselekvésére is.

 

Czinkota András

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista