2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Lelki Betérő Sátor
Lelki Betérő Sátor PDF Nyomtatás E-mail

kanizsai_hirek_-_lelki_betero_dscf45382009. szeptember 4-5-ig tartották városunkban a 6. Dödölle- és Borfesztivált. Márffy Csaba és a gyülekezet fiataljainak kezdeményezésére engedélyt kértünk és kaptunk egy sátor felállítására a város főterén, a kézműves, boros és büfés sátrak között. A sátorban asztalokat, székeket helyeztünk el, és forró gyümölcsteával vártuk a betérőket. Péntek délutántól késő estig, valamint szombaton kb. negyven személy tért be egy teára, beszélgetésre. Többen megadták az elérhetőségüket is.

Úgy érezte mindenki, aki ott volt segíteni, hogy a kapcsolatépítésnek egy különleges módját ragadta meg ez a gyülekezet. A helyi Művelődési Központ vezetője betérve a sátorba hívta a fiataljainkat a városi ifjúsági klubba, mert szerinte „ezeknek a fiataloknak ott a helyük". Ez a klub kulturált időtöltést kíván biztosítani azon fiataloknak, akiknek erre igényük van. Valami új indult el Kanizsán, és bízunk a folytatásban!

Kedves Testvéreink az országban, ti is gondolkodjatok el azon, mi lenne, ha városi rendezvényeken felállítanátok egy sátrat, Lelki Betérő felirattal, ahol mindenkit meghallgattok, mindenről beszélgettek, hogy megismerjenek titeket, és általatok azt a Valakit, akire minden embernek szüksége van.

 

Farkas Attila

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista