2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tanulj menet közben!
Tanulj menet közben! PDF Nyomtatás E-mail

„Tanulj bárhol, bármikor...!"

Néhány adventista fiatal elindított egy új weboldalt (www.tanuljmenetkozben.hu), amely reményeik szerint hatalmas segítséget adhat a középiskolás és gimnazista gyerekeknek. Ez az első ilyen jellegű oldal Magyarországon, sőt talán Európában is.

Az internetes oldal lényege, hogy a fiatalok a legfontosabb tantárgyaik összefoglalóit letölthetik az internetről, és meghallgathatják mp3-ban a telefonjukon vagy mp3 lejátszójukon iskolába menet, vagy akár a szünetben, felelés előtt. Természetesen odahaza is hallgathatják a tananyagokat a számítógépükön internetezés vagy más tevékenységük közben. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy működőképes az elképzelés.  Három hét alatt közel 3000 látogatást mért a Google 2150 egyedi látogatótól, és 580 személy regisztrált az oldalon.

A weblap teljesen ingyenes. Csupán regisztrálni kell az oldalon. Az oldalon találhatók tananyagok irodalomból, történelemből, kémiából, fizikából, biológiából, nyelvtanból, informatikából stb. Reményeik szerint az elérhető anyagok száma hétről hétre nőni fog, és a hanganyagok minősége is folyamatosan javulni fog. A következő félévre szeretnék az összes érettségi tétel hanganyagát is elhelyezni a weblapon.

A weblap nem csupán a középiskolások tanulmányait kívánja elősegíteni, de aktív missziós szerepet is betölt. Ugyanis, ha van egy jó ifjúsági program (mint pl. a Let's Talk az Alexandrában), akkor az mind kiemelt helyen fog szerepelni a website címlapján.

Testvéreink 540 ezer diákot céloztak meg az oldallal olyan területen, amely egzisztenciálisan is érinti őket. Reményeik szerint ezért sokan látogatni fogják az oldalt. Az oldalra sok-sok egyéb oldal lesz ráépítve. Keresztlinkekkel fog szerepelni a bibliasuli.hu,  evangelium.hu, és az eletmodklub.hu (ennek a bannere már a címlapon kint is van).

 

RZ

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista