2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztség a Vasi Misszióban
Keresztség a Vasi Misszióban PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_-_vasi_misszio_1Szeptember 19-én két testvérünk döntött, és kötött szövetséget a mi drága Jézusunkkal. Verőfényes nap Egyházasrádócon, a Gyürüs testvérek kertjében. 55-en vettünk részt ezen az istentiszteleten, a fák alatt, amely felejthetetlen élmény marad mindnyájunknak.

Kis-Szakály Egon még gyermekkorában a nagymamájával, Baranyai testvérnővel, gyakran eljárt a Szombathelyi Gyülekezetbe. Aztán egy 55 évnyi hosszú vargabetű következett. A szívbe ültetett magocska nagyon mélyre került, senki nem gondolta, hogy még valaha is kicsírázhat. Aztán elindult a Bibliai Szabadegyetem Szombathelyen, és Egon egy belső késztetést érzett. Elindult, és hazatalált. Most boldog. Csak egyet sajnál. Azt az 55 évet! No meg azt, hogy a nagymamája nem láthatta a keresztségét. Szeptember 19-én lett 63 éves, és ez a nap lett az újjászületésének a napja is.

Gonda Máté 14 évesen szánta életét az Úr Jézus oltalmába. Ő hívő szülők gyermeke. A keresztelőmedence előtt elhangzott kérdésre, hogy miért szeretne megkeresztelkedni, szerény, egyértelmű feleletet adott: „Mert nagyon szeretem az Úr Jézust és szeretnék találkozni vele, és ott lenni Nála".

A keresztségi istentisztelet Elizeus életéről szólt, aki mindent felégetett maga mögött, az eke szarvára tette a kezét és többé nem tekintett vissza. Pedig látszólag nagyon sokat vesztett. Gazdag volt, befolyásos ember. De gazdát cserélt, és sokkal többet kapott.

A felhívásra, hogy ki szeretné átadni életét Jézusnak - többen is előre jöttek. Isten áldja meg elhatározásukat!

Imánk, hogy minél többen találják meg Jézust - úgy igazán - míg nem késő. Mert: „Holnap talán..." ki tudja, lesz-e még?

 

Gyürüs Panni

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista