2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Balassagyarmati SZÜLETÉSNAP a Práter utcában
Balassagyarmati SZÜLETÉSNAP a Práter utcában PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_-_balassagyarmat_3Balassagyarmaton és környékén öt testvér él, idősebbek és fiatalok egyaránt. Az elmúlt öt évben folyamatosak voltak az evangelizációs alkalmak. Életmód klubok, bibliai sorozatok váltották egymást. A művelődési ház ingyen adta a termet, és ezt ki is használtuk. Sok barátra, ismerősre tettünk szert. Sajnos ezen a környéken kevés a munkalehetőség, ezért nagy az elvándorlás, és emiatt két fiatal ismerősünk Ceglédre költözött. Hálát adunk Istennek, hogy azóta már ők is tagjai lettek egyházunknak. Cegléden is nagy szükség van rájuk.

Szomorúak voltunk a távozásuk miatt, de az Úr nem hagyott magunkra. Az egyik evangelizációs sorozat után két fiatal döntött a keresztség mellett, anya és a lánya. Ibolya és Dóra 2009. szeptember 5-én keresztelkedtek meg a Budapest-Józsefvárosi gyülekezetben. Dórának ekkor volt a 14. születésnapja. Kettős születésnap, de reméljük, ez az alkalom az egész gyülekezet számára is az újjászületést jelentette.

A Balassagyarmati Gyülekezet új lelkésszel, Fenyvesi Péter Pállal indult neki az új kezdetnek. Isten áldását és sok erőt kívánok ehhez a szép munkához, a régi lelkész:

 

Simon László

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista