2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztség a Bajai gyülekezetben
Keresztség a Bajai gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_-_bajaAz Új Kezdet nevű sorozat segítségével indítottunk házi bibliakört Baján. Célunk ismerősök, barátok elérése volt. A sorozat egyik eredménye barátunk, Mohai Gábor keresztsége lett, aki október 4-én lépett szövetségre Megváltójával.

Az ünnepélyes istentiszteleten Faragó József testvér hirdette az Igét, melynek témája a formális keresztség, illetve a Szentlélek általi keresztség, az igazi újjászületés közötti különbség volt. Az alámerítés szolgálatát Körmöczi Miklós lelkipásztor végezte.

A gyülekezet tagjaival együtt ünnepelt több mint 20 vendég, akik a családtagok közül és programjaink látogatói közül kerültek ki. Voltak, akik most vettek részt először felnőtt keresztségen. Bízunk benne, hogy ez az alkalom is közelebb hozta őket Krisztushoz, és még teljesebb képet kaptak szeretetének mélységéről és hatalmáról, melynek eredményeként az ő szívükben is tovább erősödik a vágy, hogy az Üdvözítő nyomdokába lépjenek.

Testvérünkkel, Gábor feleségével együtt adtunk hálát a mennyei gondviselésért. Eggyel több boldog házasság erősítheti egyházunkat, gyülekezetünket és elérendő környezetünket! Ez a keresztség bátorít minket, hogy az emberek megmentéséért végzett szolgálat a legszebb megbízatásunk.

 

Hajdú Éva

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista