2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow KEFIR a Falunapon!
KEFIR a Falunapon! PDF Nyomtatás E-mail

kefir_a_falunapon_sdc11215Tudom, kedves Olvasó, hogy a címet olvasva több kérdés is felvetődik benned. Megpróbálok ezekre válaszolni...

Mi a KEFIR? Keresztény Fiatalok Rendezvénye!  6 évvel ezelőtt indítottunk el a Farmosi Gyülekezetben egy programot olyan fiatalok számára, akik hisznek Istenben, de egyáltalán nem, vagy csak ritkán járnak közösségbe. Kéthetente, szombat délutánonként töltjük együtt az időt: közös imádságok, beszélgetések, lelki, ügyességi és készségfejlesztő játékok, bibliatanulmányozás, filmklub, kirándulás... és még sorolhatnám!

Mi a Falunap? Immár 6. alkalommal rendezték meg a 3 napos rendezvénysorozatot községünkben, különböző programokkal. Régi ismeretség alapján már az első évben meghívtak bennünket. „Gyertek, szükség van Rátok! Mi a testet, Ti a lelket tápláljátok!" - mondták! Attól kezdve természetesen minden hívásra igent mondtunk!

Mivel szolgálunk? A péntek délután a gyermekeké. Idén több mint 80 gyermek vett részt a sorversenyeken, majd együtt izgultak Dánielért, vajon kimenekül-e az oroszlánok verméből... Az ADRA, a Halleluja és a Kérügma kiadók jóvoltából ajándékokkal térhettek haza.

Szombaton sátoros evangelizációt tartunk a rendezvény fő helyszínén. Itt több lehetőség nyílik az érdeklődők számára.

  • Ismered a Bibliád? - játékos vetélkedő
  • Ültess egy virágot! - papírvirágra rá lehet írni, miben szeretnél növekedni, majd jelképesen elültetve, beleszúrjuk egy virágos ládába. Azóta is imádkozunk a közel 100 elhatározásért!
  • A lelki fröccs jobb, mint az igazi! - 6 nyomasztó témakör: fájdalom, félelem, betegség aggódás, bánat, magányosság. 6 sörös korsó, melyben sör helyett bibliai idézetek lapultak. Amikor ezeket kihúzták és elolvasták, a legtöbben így szóltak: „Ez pont nekem szólt!".

Az emberek keresnek valamit, és Isten ezt tudja! Ez abból is látszott, hogy a program ideje alatt igen sok mély beszélgetésre került sor. Közel 250 db könyvet adtunk ajándékba a több száz könyvjelző, képeslap, matrica, BLI levelezőlap mellett. Ezeket nagy örömmel fogadták a látogatóink!

Legyen hála és dicsőség a mi Istenünknek, aki kegyelméből megengedte, hogy munkájában, ha parányit is, de részt vehettünk! Isten megáldotta szolgálatunkat! Kérésünk hozzá csak annyi, hogy áldja meg azokat is, akik Őt keresik úgy Farmoson, mint az ország, a Föld bármely pontján!

Köszönjük a lelki és fizikai támogatást családunknak, gyülekezetünknek, az ADRÁ-nak, a REK-nek, A Kerinkernek, a Hallelujának, és a Kérügmának. Köszönjük a Te imádat is, kedves Olvasó! Kívánjuk, hogy legyen részed hasonló csodálatos tapasztalatokban!

 

Deák Katalin

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista