2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Játék és jótékonyság
Játék és jótékonyság PDF Nyomtatás E-mail

jatek_es_jotekonysag_-_jatszohaz_18Hosszú sorban kígyóztak a gyerekek az ajándékautomata előtt: a zsetonokat - amit az ügyességi versenyeken nyertek - bedobták, és szebbnél szebb ajándékokat adott ki az automata. Ugyanilyen sikere volt az óriástrambulinnak is ezen az estén, ahol kedvükre ugrálhattak, bukfencezhettek kicsik és nagyok egyaránt, a legkisebbek pedig a babasarokban játszhattak.

2009. november 7-én, szombaton este azzal a céllal hívtuk össze - immár 3. alkalommal - a Békés megyei adventista gyerekeket és szüleiket keresztény családi játszóházunkba, az Arany János Művelődési Házba, hogy együtt játszhassunk, énekelhessünk, és nem utolsósorban jótékonykodhassunk. A résztvevő családok felajánlásaiból jótékonysági árverést rendeztünk, ahol értékes, vicces, személyes jelentőséggel bíró tárgyak keltek el, mint például üstben főtt szilvalekvár, házi kenyér, karikás ostor, kristálytál, illatszerek, édességek és hasonlók. Amikor a művelődési ház igazgatója megtudta, hogy milyen célra gyűjtünk, nem kért terembérleti díjat, hanem azt kérte tőlünk, hogy amit fizetnünk kellene, azt ajánljuk fel a kedvezményezett részére. jatek_es_jotekonysag_-_jatszohaz_2Több mint 60 000 Ft értékben gyűlt össze a bevétel, amit a helyi, frissen átalakított óvodának (Békéscsaba, VII. ker.) ajánlottunk fel játékszerek vásárlására. A pénzösszeget lelkészünk, Bicskei Róbert adta át a helyszínen az óvoda vezetőjének. Az estét, sokak örömére, finom vacsorával is egybekötöttük.

Ezúton mondunk köszönetet a Békéscsabai Gyülekezetnek, a Tiszavidéki Egyházterületnek és az ADRÁ-nak az anyagi és tárgyi segítségért, amely nélkül nem jöhetett volna létre rendezvényünk, valamint a szorgos és segítő hittestvérek munkájáért.

 

Gerlai Krisztina, a rendezvény szervezője

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista