2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Reménység Evangelizációs Központ Kiadói és Médianapot tartott
A Reménység Evangelizációs Központ Kiadói és Médianapot tartott PDF Nyomtatás E-mail

kiadoi_nap_-_cza_intvezeto_megnyitja_a_kiadoi_es_medianapot2009. december 6-án, vasárnap Kiadói és Médianapot tartottunk az Advent Kiadó épületében, ahol Czinkota András intézményvezető áhítatában Jelenések könyve 14:1-3 és Máté 24. fejezete alapján arról szólt, hogy „Isten a könyv- és a médiaevangelizációt az örökkévaló evangélium hirdetésének csodálatos eszközévé tette". Ezt követően bemutatta az intézmény legújabb könyveit és médiatermékeit.

A jeles alkalmon vendégünk volt dr. Szigeti Jenő egyetemi tanár, aki bemutatta az Egyházak - egy világ végén c. kötetét. A könyvről szólva elmondta: „Az adventtörténelem az önismeret tudománya, s ezt kell erősíteni magunkban. A könyvem korábbi cikkek, tanulmányok gyűjteménye. A kiadvány összeállítása közben arra a kérdésre kerestem választ, hogy ma mennyire tudom felvállalni korábbi önmagam. A vizsgálódás eredményeként elmondhatom: Hiszek nem önmagamban, hanem abban az egyházban, ami Jézusé".

kiadoi_nap_-_drszj_bemutatja_uj_konyvetDr. Tokics Imre szerző a kiadónk által megjelent Jeremiás, a válság prófétája c. könyvéről beszélt: „Jeremiás korában is beszéltek gazdasági és erkölcsi válságról, ami napjainkban is jelen van. A könyv bemutatja, hogy azok, akik azzal vannak megbízva, hogy tisztességesen és becsületesen végezzék szolgálatukat, nem úgy végzik azt, ahogyan Isten elvárja tőlük. A királyok eszközül akarták felhasználni a jó Istent terveik megvalósításában. Nem vagyunk-e mi is így? Jeremiás a szenvedés prófétája volt, aki kortársaival vívta a legnagyobb harcot".

Ezt követően dr. Szilvási András mutatta be George R. Knight: Hogy el ne feledjük! című könyvét, melyet ő és felesége fordított. Ez a kiadvány az utóbbi évek egyik legértékesebb könyve, mindennap forgathatjuk, hiszen áhítatos könyvről van szó, amely az adventizmus kialakulásának, fejlődésének, küzdelmeinek és áldott tapasztalatainak útját vázolja fel.

kiadoi_nap_-_drti_bemutatta_uj_konyvetA program egyik résztvevője így nyilatkozott: „Szolnokon régóta árusítom a könyveket, és az a tapasztalatom, hogy az emberek vágynak egy nemesebb, becsületesebb, tisztább élet után, melyről könyveink, közöttük a most bemutatott Jeremiás, a válság prófétája c. könyv is szól. Nagyszerű élmény volt számomra hallani a szerzőket és a fordítót arról, hogyan készítették elő megjelentetésre a könyveket. Mindegyik könyvből saját részemre, és ajándékba is vásároltam".

Az ünnepélyes alkalmon a jelenlevő könyvevangélisták beszámoltak tapasztalataikról. A programon közel harmincan vettek részt. A résztvevők engedményes áron vásárolhatták meg a kiadó könyveit és a médiatermékeket, a korábban meghirdetett akció keretében.

 

(TINÉ)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista