2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Kövesd a Bibliát!” a Budapest Belvárosi gyülekezetben
„Kövesd a Bibliát!” a Budapest Belvárosi gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

kovesd_a_bibliat_-_belvarosi_gyul_-_2010jan2_018Érdeklődéssel fogadtuk a 2010-es év első szombatján, január 2-án, a többnyelvű Bibliát. Előszeretettel lapoztuk, elcsodálkozva az ember kreativitásán, már ami a betűformákat illeti.

Az egész istentiszteletet a Biblia témája köré szerveztük, Isten Szaváról énekeltünk, megosztottuk élményeinket a Bibliával való első találkozóinkról. Érdekes dolgokat tudtunk meg egymás gyermekkoráról vagy éppen hitbeli hátteréről.

Megnéztük a GK „Kövesd a Bibliát!" programjáról szóló kis videót, valamint képek által betekintést nyertünk az utazó Biblia által bejárt eddigi állomáshelyek ünnepi hangulatába.

kovesd_a_bibliat_-_belvarosi_gyul_-_2010jan2_016A prédikáció is Isten Szavának fontosságáról és annak értékeiről szólt. A magyar nyelven megjelent Ámos könyve is szót kapott néhány mondat erejéig.
Élmény volt hangosan kifejezni elköteleződésünket a Biblia naponkénti kutatása és továbbadása mellett.

Annak ellenére, hogy ifjúsági közösség vagyunk, jól éreztük magunkat, amikor ünnepi keretek között külön hangsúlyt kapott egy alapvető igazság. Talán folytatni kellene, és hasonló módon megerősíteni más, szintén fontos hitelveket is.

 

Ősz Püspöki Csaba

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista